Dit zorgt voor een lange periode na de laatste injectie gedurende de niveaus niet hoog genoeg zijn voor een optimale anabolisme, maar ook nog niet laag genoeg zijn om zich te gaan herstellen. Een oplossing hiervoor is Boldenone alleen te gebruiken aan het begin van een cyclus. Een ander effect van deze lange tijd is om redelijk snel effect te hebben er een grote frontloading nodig is. De eerste injectie kan bijvoorbeeld 1,7 of 1,8 keer de verder te gebruiken wekelijkse injectie bevatten. Daarboven op kan nog de wekelijkse injectie zelf genomen worden. Dus bij een dosering van 200 mg per week is de eerste injectie 900 mg. Enkele van de meest voorkomende steroïden die mensen gebruiken in combinatie met EQ zijn onder meer testosteron propionaat, Enanthate en Cypionate, Anadrol of Dianabol, Sustanon-250, Anavar of Winstrol.

  • Je kunt voor de EQ aan de voorkant van de snijcyclus gaan om het opmerkelijke resultaat te krijgen.
  • Gebruik boldenone minstens 12 weken omdat het een langwerkende anabole is.
  • Door zijn structurele verandering aromatiseert Equipoise slechts ongeveer 50% van de snelheid van testosteron.
  • Voor mannen geldt het minimum van 400 milligram en het maximum van 600 milligram per week.
  • Als vervanging voor andere injecteerbare steroïden dient het milligram voor milligram vervangen te worden.

De Equipoise staat ook bekend om het vergroten van de kracht van de spieren. Mensen kunnen de voordelen van de steroïde ervaren door het als aanvulling op de lopende cyclus te nemen. Je kunt het ook gebruiken als de snijsteroïde die je kan helpen om de zwakke en magere spier te beschermen.

Deca Durabolin

Maar de goede effecten van de steroïde kunnen alleen worden genoten als alleen de lage dosis wordt ingenomen. Als u een zeer grote dosis van deze steroïde inneemt, kunt u enkele bijwerkingen krijgen die hieronder worden beschreven. Belangrijke opmerkingen over natuurlijke testosteronterugwinning en het gebruik van Equipoise, evenals anabole steroïden in het algemeen. Natuurlijk herstel veronderstelt dat er geen voorafgaand laag testosteronniveau bestond. Het gaat er ook van uit dat ernstige schade niet is toegebracht aan de hypothalamus-hypofyse-zaadbalk-as als gevolg van onjuiste anabole steroïde suppletie. Maar de beschikbare gegevens laten zien dat dit slechts een zorg is wanneer er uiterst hoge dosisen voor uiterst lange tijdspannes worden gebruikt.

Het heeft ook een van dezelfde voordelen als Deca omdat het helpt bij gewrichtspijn. DE ACHTERGROND VAN BOLDENONE UNDECYLENATE De populariteit van boldenone is opmerkelijk in het geval van een betere vleesproductie van dieren. © anabolenkuurkopen.nl – Content is ter amusement en is niet gecontroleerd door medische specialisten. Deze website propageert in geen geval het gebruik van de genoemde middelen. Boldenone is geen hepatotoxische anabole steroïde en zal geen stress of schade aan de lever veroorzaken. Een cholesterolvriendelijke levensstijl zal erg belangrijk zijn en zou de meeste die Equipoise gebruiken moeten beschermen. Als Equipoise wordt gebruikt en de viriliseringssymptomen beginnen te vertonen, dient het gebruik onmiddellijk bij het begin te worden gestaakt en zullen deze verdwijnen.

EFFECTEN OP ANDROGEN

Deze dubbele binding vermindert de androgeniciteit van het hormoon, evenals de oestrogene aard. Het wordt vervolgens bevestigd aan de zeer lange Undecylenaat-ester, die verantwoordelijk is voor het regelen van de afgifte van het hormoon, eenmaal toegediend aan het lichaam. Dat komt omdat het ongeveer nooit zorgt voor vermannelijking van het lichaam. Vrouwen gebruiken boldenone wel altijd in een lagere dosering dan mannen. Bijvoorbeeld voor bulken of voor cutten omdat het in beide gevallen zorgt voor een toename van spiermassa zonder hoge vochtretentie.

SERM’s zijn niet zo effectief, maar vaak zijn ze genoeg voor veel mannen. SERM’s remmen niet het aromataseproces, maar binden eerder aan de oestrogeenreceptor, waardoor het hormoon zelf niet kan binden. Tijdens de meeste cutplannen met een competitief bodybuilding-karakter, terwijl EQ algemeen wordt gebruikt, wordt deze normaal alleen gebruikt aan de voorkant van de cutcyclus. Dergelijke effecten zullen aanzienlijk worden versterkt in combinatie met een niet-aromatiserende steroïde zoals Masteron of Trenbolone. EQ zal je enorm beschermen tegen dit verlies van weefsels, en het heeft ook aangetoond dat het een aantal erg mooie conditionerende effecten op het lichaam heeft. Zonder twijfel zou een matige toename van de celproductie zeer voordelig zijn voor de meeste atleten. Het is een zeer kleine verandering in een toegevoegde dubbele binding op de carbon één en twee positie.

Om deze reden wordt vaak beweerd dat de cycli van Boldenone te lang zijn of in hun geheel niet werken, terwijl dit pertinent niet waar is. In plaats daarvan is het probleem dat het gebruik niet genoeg vervroegd wordt en er niet aan frontloading gedaan wordt. Een andere oplossing is het gebruik van propionaat ester, wat beperkt beschikbaar is in een poedervorm. Het wordt sterk aangeraden om 2 weken je laatste injectie te beginnen met Post Cycle Therapie.

Je trainingsschema moet zowel krachttrainging als cardio bevatten. Ook zijn rustdagen heel belangrijk zodat je spieren kunnen herstellen. Het andere gebruik van de steroïde helpt je om vetvrije massa te krijgen, maar je kunt het niet in een korte periode zoals ’s nachts verwachten. Mogelijk krijgt u een beter resultaat https://ambrosiaib.com/sermorelin-injecties-wat-is-het-en-hoe-werkt-het/ bij een massawinst van Deca Durabolin dan deze steroïde, maar u zult aan het einde van de Dianabol- en Anadrol-cyclus een hoge hoeveelheid waterretentie ervaren. Buiten het seizoen kunt u van Equipoise een goed resultaat verwachten. Volgens veel atleten levert dit een goede winst op tijdens de laagseizoencyclus.